Ungdomstränare sökes!

Om föreningen

ÖIS Friidrott är en anrik förening med starka profiler från nutid och dåtid. Under det senaste decenniet har vi också framgångsrikt utvecklat vår ungdoms- och juniorverksamhet.

Vi har idag ca 250 medlemmar. Vi har träningsverksamhet för barn som är 10 år och äldre, ungdomar och juniorer förstås och en stark elitverksamhet med såväl SM-segrare som OS-deltagare. Vi har 6 anställda tränare samt ca 15 fritidstränare för såväl ungdom, junior som senior.

Vår filosofi är att fostra barn och ungdomar till idrottare som lär sig att hårt slit lönar sig i framtiden. Våra ledare är kunniga och entusiastiska, genom glädje och gemenskap skapar vi förutsättningar att nå världseliten. Vi kallar det för ÖIS-andan och vill att det ska prägla vår verksamhet.

Om tjänsten

Vi söker nu en ungdomstränare som vill fortsätta att driva föreningen framåt tillsammans med kompetenta tränarkollegor. Ungdomstränaren kommer att ha det övergripande ansvaret för våra 15-17åringar och ska förutom att planera och leda 3-4 pass i veckan även se till att samordna grenspecifika pass med andra tränare.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som tränare för aktiva 15 år och äldre och att du har varit eller är aktiv friidrottare. Du är ansvarstagande och analyserande, men också social och duktig på att peppa ungdomar.

Tjänsten är på 25 % och anställningen kan börja i juli eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är till största del förlagd på kvällar och helger.

Skicka din ansökan till per.tedenrud@ois.se senast 2018-06-29. Vi hanterar ansökningarna allt eftersom de kommer in och kommer eventuellt att tillsätta tjänsten tidigare än sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten ställs till Per Tedenrud 0706507775, per.tedenrud@ois.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =