Elit

Våra erfarna och duktiga tränare är vår största tillgång. Vi har såväl anställda tränare som fritidstränare med erfarenhet av att träna friidrottare på högsta nivå, t o m så hög nivå som olympiasegrare och världsrekordhållare.

Vårt tränarteam består av:

Yannick Tregaro
Såväl 2005 som 2006 utsågs Yannick till årets ledare/tränare på Svenska idrottsgalan. Som tränare till bland andra Christian Olsson, Kajsa Bergqvist och Emma Green har han meriter från alla de stora internationella mästerskapen.

Gustaf Hultgren
Gustaf tränar en stark stavhoppsgrupp som bland annat innefattar OS-deltagarna Michaela Meijer och Melker Svärd-Jakobsson.

Erik Olsson
Tränar många av ÖIS juniorer där flera redan har tagit steget upp till vår absoluta elit. Carl Bengtström blev Europamästare för juniorer 19 år på 400m häck 2019.

Midde Hamrin/Andy Senorski
På löparbanan har Midde Hamrin slagit sju svenska rekord. Som tränare har hon tillsammans med Andy Senorski en stor träningsgrupp med många talangfulla löpare.

Mikael Wennerbeck
Den mångsidige Mikael har i princip tävlat i friidrottens alla grenar. Som tränare är han inriktad på långsprint där han tränar Felix Francois.