Sponsra ÖIS Friidrott

Vill du eller ditt företag vara med och sponsra ÖIS Friidrottsklubb?
Nu har du möjlighet att säkerställa våra fortsatta framgångar. Vi har satt ihop flera olika alternativ för våra sponsorer. Du kan bli allt ifrån Brons- till Platinumsponsor. Paketen innehåller exponering av ert varumärke, löpträning, föreläsningar och friidrottsdag för ditt företag.

Läs gärna vår Sponsorpresentation  för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Här nedan kan ni också läsa om vårt populära koncept RÖDBLÅ VÄNNER. Ett koncept för dig som har ett hjärta som klappar lite extra för ÖIS FRIIDROTT.

Kontakta någon av nedanstående för ett första möte:

Per Tedenrud, Klubbchef
Göran Landqvist, marknad/partners

Nyhet: ÖIS Friidrotts partnerlunch

Roliga och högklassiga partnerluncher mitt i centrala Göteborg på Scandic Rubinen, vid Avenyn.
Var med och träffa nya affärskontakter, inspireras av intressanta föreläsare och njut av en god lunch i trevligt sällskap. Bli samarbetspartner till ÖIS Friidrott och ta del av våra partnerluncher tillsammans med dina kollegor/kunder.

Koncept
Vi kommer att anordna ca 6 partnerluncher per år med intressanta föreläsningar från näringslivet, idrottsledare sam tidigare hjältar inom Svensk idrott. Du får också senaste nytt från ÖIS Friidrotts verksamhet och friidrottsvärlden i stort. Allt komprimerat mellan 11.30-13:00 på Scandic Rubinen.

Vår målsättning är att våra samarbetspartners ska träffa många nya affärskontakter samtidigt som man får lära sig något nytt. Ni har möjlighet att närvara med ert företag (två personer) för endast 9.995 exkl. moms / år. Allt överskott går till att stötta nästa generations friidrottare i ÖIS.

Övriga partnererbjudanden
ÖIS Friidrott har ett smörgåsbord av aktiviteter att erbjuda inom hälsa. Idag hjälper vi flera stora företag att aktivera sina anställda genom löpartillfällen, friidrottsträningar, föreläsningar m.m. Vi kan hjälpa er att komma igång med aktiviteter som passar just ert företag.

Hör av er till mig så träffas vi personligen för mer info om vad ÖIS Friidrott kan erbjuda just er. Jag ser fram emot att få berätta mer om våra idéer.

Göran Lanqqvist
goran.landqvist@telia.com
0705-733616

Huvudsponsor

Brons

Rödblå Vänner