19 augusti tar vi nästa steg!

Vårt damlag gjorde sin comeback i seriesystemet 2015 genom att i stor stil triumfera i division 3 Götaland.

Vi trodde att vi skulle få lite tuffare motstånd i ”tvåan” ifjol men av det blev intet. Vi körde över allt motstånd vid matcherna i Kalmar och Linköping.
Vår slutpoäng blev 115, att jämföras med tvåan Trollhättans 89!

I år är vi uppe i division 1 Götaland, steget under Svenska Friidrottscupen. Eftersom vi inte har några som helst planer på att avvika från den inslagna vägen så är siktet även i år till 100% inställt på serieseger och avancemang till högsta serien 2019.

Det som nu har skett är att årets serie bara blir en match, istället för tänkta två. Götalandsregionen har inte lyckats finna en arrangör till den första matchen, planerad till månadsskiftet maj-juni.
Vi har ingen möjlighet att arrangera då vi har vår mest intensiva period med Göteborgsvarv, Blodomlopp och stundande Världsungdomsspel.

Istället blir det en enda match som arrangeras på Stenkullens Idrottsplats i Lerum den 19 augusti. Det är för övrigt dagen efter Göteborgs GP på Vallen.
Fördelen är en kort resa för de aktiva och att vi kan fylla läktaren med medresta supportrar! Boka redan nu in denna högtidsdag i kalendern.

Vi samarrangerar dessutom med Lerum Friidrott och behöver ett gäng dugliga funktionärer på plats.

Visst får man lov att drömma! I juli månad 2019 deltar ÖIS för första gången någonsin i finalen i Lag-SM – med såväl dam som herrlag!
Vilken grej! Drömmar kan bli verklighet om man bara går in för det tillräckligt mycket.

Sara Skogman lär putsa klubbrekordet på 100m häck till sommaren.

Frida Kristiansson är en klippa på rundbanan

Linnea Helgegren är vårt hopp i diskusringen

Blir det Sandra på långhäcken?

Vi satsar på glada miner i Lerum också!

Med raska steg på väg till Lag-SM!