Lag-SM på lördag!

På lördag är det dags för en av säsongens verkliga höjdpunkter – Finalen i Lag-SM! Platsen är Sollentuna där Tureberg står för värdskapet.

Ifjol var vi mycket framgångsrika då vi för allra första gång tog medalj för såväl damer som herrar, damerna tvåa och herrarna trea! En snabb kalkyl av situationen i år säger att herrarna kommer att vara med och slåss i toppen medan damerna har det aningen tuffare.

Orsaken till det sistnämnda är att vi saknar några riktigt tunga namn pg av skador. Michaela meijer, Maja Nilsson, Julia Nielsen och Rebecka Abrahamsson. Detta till trots har vi ett starkt damlag som säkerligen kommer göra väl ifrån sig. Herrarnas uppställning däremot är relativt komplett, med något undantag när.

Som vanligen är det Stockholmsklubbarna Hässelby, Spårvägen och årets komet Tureberg som bjuder det hårdaste motståndet. Att de har hemmaplan gör inte saken lättare. Men det är svårt att tippa, alla klubbar kan råka ut för skador och sjukdom och det är egentligen inte förrän efter lagmötet som man får en klar bild av styrkeläget.
I år är vi enda deltagande Göteborgsklubb då vare sig Ullevi eller Mölndals AIK lyckades kvalificera sig till finalen.

Avresa: Med storbuss från Friidrottens Hus fredag 16/8 kl 16.00. Samling 15.45.
Boende: Scandic Hotel Upplands Väsby
Hemresa: Efter avslutad tävling lördag
Ledare: Erik Olsson, Yannick Tregaro, Gustaf Hultgren, Jimmy Nielsen, Midde Hamrin, Andy Senorski, Arwid Koskinen och Jonathan Carbe

Andy plockar fram det tunga artilleriet inför helgen!

Deltagande lag

Startlista (ändringar kan ske på tekniska mötet)

Tidsprogram

Liveresultat

Så här gick det ifjol

Fjolårets manliga bronslag.

Kämpa som aldrig förr – Lycka till!