Dags att anmäla sig som funktionär till Göteborgsvarvet!

Äntligen är det dags för Göteborgsvarvet igen! Efter ett eländigt pandemiår där såväl Blodomlopp som Göteborgsvarv ställts in så är det äntligen dags för Göteborgsvarv igen. Och det blir inte en helg utan TRE stycken på raken! Första helgen handlar det om Trailvarvet i Änggårdsbergen. Den andra är det vår traditionella nummerlappsutdelning inför halvmaran. Den tredje är det slutligen dags för Lilla Varvet.

Nu är det viktigt att alla ställer upp! Efter pandemin är vår ekonomi ansträngd och varje funktionärstimme är värdefull. Föräldrar, aktiva, ledare och andra ÖIS-vänner behövs för att vi skall kunna genomföra våra uppdrag på bästa sätt. De aktiva har ju inte fått så många chanser att göra sina funktionärstimmar så nu gäller det att boka in sig snarast.

Här nedan följer info om tider och vårt funktionärsbehov. Ni anmäler er som funktionär via mail till funktionar@ois.se och anger vilka dagar och tider ni kan vara med på de olika arrangemangen. Alla timmar ni kan lägga är värdefulla och det finns en uppgift för alla!

Ove Lindgren och gänget ser till att allt flyter på under nummerlappsutdelningen.


Trailvarvet
i Änggårdsbergen innebär en ny funktionärsuppgift för oss. Vi skall främst vara banvakter runt löp- och promenadbanan.

Söndag 5/9         09.00-15.00                Ca 40 personer

————————————————————————————————-

Under Göteborgsvarvet får vi ersättning per timma under 4 långa och intensiva dagar. Nytt för året är att nummerlappsutdelningen flyttat tillbaks till Friidrottens Hus från Svenska Mässan. Det tackar vi speciellt för med tanke på nuvarande trafikkaos i centrum

Torsdag  9/9        10.00-15.30        Nummerlappsutdelning ca 40 personer
Torsdag  9/9        15.00-21.30        Nummerlappsutdelning ca 40 personer
Fredag    10/9      09.00-15.30        Nummerlappsutdelning ca 40 personer
Fredag    10/9      15.00-21.30        Nummerlappsutdelning ca 40 personer
Lördag    11/9      07.30-15.00        Nummerlappsutdelning ca 40 personer
———————————————————————————————-

Lilla GöteborgsVarvet. Som vanligt är vi ansvariga för starten till Lilla Varvet samt nummerlappsutdelningen för densamma.

Lördag   18/9      08.30-16.00         Starten Lilla Varvet ca 50 personer
Lördag  18/9      09.30-16.00        Nummerlappsutdelning lilla varvet ca 6 personer

 

Anmäl dig som funktionär till oss på mail funktionar@ois.se och ange vilka dagar/tider du kan ställa upp så återkopplar vi till er.

Till sist vill jag passa på att redan nu tacka er för att ni är med och skapar förutsättningar för en stark och framgångsrik förening!

Jonathan Carbe

 

Ordförande Strand pysslar om en slagen hjälte efter starten på Lilla Varvet 2019.