Låt oss få vara MALLIGA i tio minuter!

Nu för tiden går säsongerna verkligen i varandra. Vi har just påbörjat inomhusträningen, samtidigt som terräng-SM, som hu tillhör ”förra” säsongen ännu inte avgjorts. Förr i tiden var det ett rejält uppehåll på höstkanten, men nu är vi redan i full gång med förberedelserna inför nästa säsong.

.
Innan vi förpassar säsongen 2014 till historieböckerna så kan vi väl i alla fall tillåta oss att få vara lite malliga i tio minuter i alla fall! För visst är det en osedvanligt framgångsrik tävlingssäsongen vi har genomfört.
.
Vid Finnkampen hade vi sensationellt nog ELVA deltagare i seniorkampen! Så många landslagsmän – och kvinnor har vi aldrig förr mönstrat på en och samma gång.
.

Oliwer tog silver på SM och deltog i såväl Europacup som Finnkamp
.
Vid SM i Umeå tog vi 10 medaljer! Helgen därpå gav ytterligare 11 medaljer när juniorer och ungdomar avgjorde sina mästerskap. Totalt 21 medaljer alltså vilket var verkligt glädjande.
Lägg till detta 12 medaljer vid SM-tävlingarna inomhus och ytterligare två vid stafett- och mångkamp så är vi uppe i totalt 35 SM-medaljer 2014.

Daniel Lennartsson jublar över segern vid Inne-SM i tresteg på 16.27m
.
Samma helg som Finnkampen avgjordes Kraftmätningen vilket är ett inofficiellt Lag-SM för 14-15-åringar. Här tog vi en fantastiskt andraplats i totalsammandraget, medan killarna var allra bäst i sin tävling!
.

Vårt stolta lag i Linköping
.
Vårt serielag fortsatte sin marsch mot toppen. Efter seger i division 3 premiäråret 2013 vann vi nu division 2 Götaland. Även i år i hård kamp med vårt klassiska kombattanter Malmö AI. Nästa år ser vi fram emot segern i division 1 Götaland varefter det är dags för Lag-SM 2016. Lita på att vi fixar det!
.

Seger i division 2 Götaland. Marschen mot toppen går vidare!
.
RödBlå Vinter återuppstod efter några års uppehåll. Huvudnumret var en kvinnlig höjdhoppsduell av internationell toppklass. Emmas seger över en comebackande Blanka Vlasics väckte stort medialt intresse. 450 betalande åskådare gav en imponerande inramning i Friidrottens Hus.
.

Emma besegrade Vlasic i dennas comeback vid RödBlå Vinter
.
Världsungdomsspelen nådde en ny toppnotering av 8.200 starter. Egentligen är det otroligt att tidsprogrammet kunde hållas, det vittnar sannerligen om en ytterst trimmad funktionärsstab.
.

Lovisa Lindhs EM-kval med 2,02,74 var en av höjdpunkterna på Ullevi.
.
Så vad tycker ni? Visst kan vi sträcka lite extra på oss och vara lite malliga över 2014!
.
Men nu har de tio minuterna gått – Nu får vi hugga i och jobba så att vi blir ännu bättre 2015!