Lite Julgodis i mellandagarna!

Glenn Johansson är inte enbart produktutvecklare för OLW (se bilden), han är också en driftig och innovativ tränare. Under hösten har han infört ett nytt dynamiskt träningskoncept från Indien. På den här videon kan Ni se några av hans adepter i full fart på träningsredskapet som är en hög påle:

Så här i helgtider är det skönt att luta sig tillbaks och njuta av lite skön musik. Och vi har ju en mästertrubadur i Sällskapet i form av Bob Kaill! Hans eget alster WINDBLOWN har blivit något av en kultlåt bland våra aktiva. Bob är sannerligen en man med många strängar på sin lyra!

 

 

Det är härligt att träna på Skatås. Här kommer ett Skatåspass komprimerat till 2½ minut och till lite Irländska toner:

 

Men helgdagarna används ju ofta även till träningsplanering inför kommande period. Ni har redan fått ett gott tips i form av Glenns ”stångträning”, men ÖIS har även en övningsbank där man kan finna många spännande och nya övningar. För ett par år sedan skickade vi en grupp aktiva utomlands för att verkligen förnya vårt träningskoncept. Detta presenterade i form av en serie benämnd ”Dagens Övning”. Här följer några godbitar ur denna serie:

 

 

 

 

Men vi måste avsluta med en Julsång! Här kommer ytterligare en Carbeprodukt: Julmusik till träningstema!