Sommarläger för ungdomarna genomfört

Söndag till onsdag 23-26/6 körde Tinas/Andreas/Björns 08-05-, Judiths 09-och Stinas/Patrcijas 10-grupper ett läger inför VU-spelen och ev sommarresor.

Tävling i Kungälv söndag följdes av middag/lag-quiz/övernattning på hotell i Kungälv. Måndag förmiddag så träning i den fantastiska miljön vid Bohus Fästning. Sedan förflyttning till Friidrottens Hus där luncher och två pass om dagen väntade (med lagtävling minigolf, lagtävling boule och bad i Sisjön som fyllde ut tiden och ökade gemenskapen ytterligare).

Ett fantastiskt innehållsrikt, roligt och varierat program med andra ord.

15 aktiva från de olika grupperna och fem coacher deltog, vissa hela tiden och vissa delvis. Det är en stor fördel när vi kör läger i/nära Göteborg så att inte familjeresor/sommarjobb etc helt hindrar deltagande!).

Coacherna hoppades att vi kan genomföra fler liknande läger, tex ”teambuilding”-läger lördag/söndag en helg i oktober och kanske ett helgläger i Glasgow i mars. Björn är en mästare på att fixa grymma läger till billiga priser så det blir säkerligen många fina upplevelser för våra ungdomar framöver.

Jonas Ellison visar mästartakter vid pingisbordet

Lilte minigolf hann man också med emellan träningspassen