VU-spelen 9-11 juli 2021!

Nu har vi fått ett datum för nästa års Världsungdomsspel, närmare bestämt 9-11 juli. Vår ”vanliga” helg 3-5/7 ligger en konsert med rockpensionärerna Iron Maiden inplanerad.

Inbjudan skickades ut till föreningarna igår för att så snart som möjligt ge dem möjlighet att planera sin kalender. Givetvis med reservationen att vi inte i nuläget vet hur den pågående pandemin kommer att utvecklas framöver.

Det är dock en bestämd viljeförklaring att genomföra den tjugofemte jubileumsupplagan av Världsungdomsspelen med sedvanlig pompa och ståt och 9.000 starter. Om det återstår några begränsningar av tävlingsformatet så kommer vi göra så mycket som bara går.

Det finns dock anledning att vara optimist! Utomhustävlande om ca 8 månader kommer säkert att fungera bra. Då är det nog mer tveksamt med stora musikkonserter på Ullevi. 50.000 människor packade utan något socialt avstånd är nog det sista man släpper på…

Plocka fram Era almanackor och boka in 9-11 juli! Då ger vi alla järnet på Ullevi och firar 25-årsjubileum av Världsungdomsspelen!

Inbjudan Världsungdomsspelen 2021

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *