ÖIS-kläder

Intersport Team Väst

Intersport Team Väst är vår leverantör av tävlings- och träningskläder. Från och med 2020 kommer denna från Craft.
Tidigare har vi haft Adidas. Den ”gamla” klädkollektionen fungerar utmärkt, det finns inget köptvång på ny utrustning inför 2022.

Vi har två olika sortiment:

  • Tävlingskollektionen (eller Specialsortimentet), för 15 år o äldre, har en leveranstid på ca 9 veckor. Detta kan man endast beställa via ÖIS kansli och vid vissa ”bokningsfönster”.

Beställningsfönstret för Specialsortimentet (tävlingskläder) är nu stängd. Hann du inte beställa – hör av dig till ÖIS kansli, kanske har vi just din storlek på lager. 

  • Standardsortimentet har en leveranstid på endast 2-3 veckor. Detta är tillgängligt året runt via webshopen.
    Länk webshop standardutbud

Vi vill kunna erbjuda elitaktiva, ledare, supporters, barnfamiljer prisvärda och fina ÖIS-kläder året runt. Samtidigt har vi lyssnat på de elitaktiva som önskat dels speciella plagg som inte ingår i standardutbudet, men också en kollektion med annan tygkvalité.

När Ni klickar in och köper på webbshopen, se till att logga in med Ert Intersport clubkonto för lägre priser. Här finns pengar att spara!

Kansli-shop

På ÖIS kansli finns några exemplar av förra tävlingskollektionen i begränsade storlekar till direktförsäljning. Ta kontakt med kansliet på friidrott@ois.se om du vill prova eller köpa något.

Sponsorlogga

Länsförsäkringar är vår huvudsponsor sedan Mars 2018 vilket innebär att deras logga ska finnas med på samtliga tävlingsöverdelar. Om det är så att ni har ett linne utan logga som ni tävlar i så behöver ni lämna in det till kansliet så ombesörjer vi att lämna in till Intersport team väst för tryck. Ni kan självklart också själva lämna in till Intersport Team Väst (Flöjelsbergsgatan 7A i Mölndal)