Alle man till Borås!

Vi har knappt lagt ett makalöst Världsungdomsspel till handlingarna innan det är dags för nästa SUPERTÄVLING!

På fredag är det dags för Final i Lag-SM i Borås. Tävlingen ingår i SM-veckan och SVT sänder mycket… Men det är inte i TV-sofforna vi vill ha våra supportrar – det är på läktaren!

Fjolårets tävling i Norrköping gick till historien som en av de värsta rysarna någonsin. Vi började med en nolla och två sistaplatser och räknades ut direkt. Sedan följde ett par av de vassaste timmarna i Sällskapets historia! Vi överträffade oss i gren efter gren och var helt ikapp inför avslutande stafetten. Spårvägen vann på 67 poäng, 1 poäng före Hässelby och TVÅ före oss!
Men framförallt krossade vi våra kära antagonister från Ullevi, en ljuvlig upplevelse.

Givetvis har Ullevi rustat sig till tänderna för att hämnas denna förnedrande förlust. Framförallt har man förstärkt på kastsidan med 73-meterskastaren Jonathan Harley.
De är favoriter gentemot oss, det måste vi konstatera. Men tro inte för en sekund att vi är chanslösa, vi har i själva verket ett starkare lag än ifjol om alla bitar faller på plats.

Spårvägen är försvarande mästare, men inget lag känns helt och fullständigt omöjligt. Man hittar svagheter i uppställningarna i samtliga lag.

MISSA INTE DETTA! Skall vi genomföra det SAGOLIKA, det närmast ONÄMNBARA så måste vi börja med att vinna supportermatchen på läktaren!
Kallar du dig ÖIS-are så vill vi ha dig på plats på Ryavallen när tävlingen går igång med slägga kl 14.10.

Lagbussen går från Friidrottens Hus klockan 11.15. Det finns fortfarande några få platser om Ni kollar med Per Tedenrud. Annars är det ju inte speciellt lång transportsträcka till Borås.

På det hela taget blir det en grym friidrottstävling. Daniel Ståhl, Armand Duplantis och Khaddi Sagnia är bara några av toppnamnen.

Missa inte det här! Det kan bli en dag för historieböckerna.

Tidsprogram, startlistor med mera

 

Daniel Lennartsson gör en emotsedd comeback i höjdhopp

Felix Francois och Arthur Engström är tunga namn i vår laguppställning

Awet Mengstaeb var en av hjältarna i Norrköping!

Oliwer Åstrand får visa upp sig i sin egen hemstad

Carl Bengtström gör sin första Final i Lag-SM