Bilderna som blev över…

Ännu en säsong har gått till ända. Ett år som inte blev likt något annat på grund av pandemin som svepte över världen. På vår hemsida försöker vi skildra vår verksamhet så gott vi kan. Här är några ”udda” bilder som blev över, håll till godo!

Våra funktionärer hade betydligt mindre än vanligt att göra under 2020. Här har vi dock ett gäng längdfunktionärer som väntar på att göra en insats under ungdomstävlingen ”Duellen”.

Årets mest sensationella SM-guld togs av Elna Wester när hon vann 200m F15 vid IUSM.

Gabriel Wallmark gjorde sitt livs första 15-metershopp i tresteg vid Kortbanehoppningen. Inte så konstigt med tanke på hur långt hans högerben är!

Stina Jacobson var ett starkt nyförvärv i klubben 2020. Hon kastade hela 43.45 i Bottnaryd och fick en plats i juniorlandslaget.

Här pågår planering inför en av sommarens Friidrottsskolor på Vallen. Dessa leds av våra duktiga ungdomar som samtidigt får en värdefull ledarutbildning.

Filip Björklund blev mannen att stryka Peter Berghs klassiska klubbrekord på 60m häck ur listorna efter ett lopp på 7.94 sek. Tyvärr så valde han sedan att lägga ner satsning och flytta hem till Uppsala.

”Små grodorna är lustiga att se”… I Skatåstrappan pågår det grundträning under stora delar av året.

Ordförande Strand tar Covidpandemin på största allvar! Här är han i full fart med att desinficera Mattias Carman under pågående träning…

Isak Persson var en av årets största överraskningar. Personrekordet i tresteg höjdes till hela 15.96m. Just i detta hopp satt väl inte landningen till 100 %…

Utan funktionärer blir det inga tävlingar. Här är det Per Zikovic som jobbar på kulringen…

Vem trycker i sig en sådan här frukost under JSM? Bönor och pannkakor i stora lass. Jo, det är Kalle Wållgren som fyller på depåerna rejält!

Emma stal rubrikerna igen genom att vinna Superstars!

Sekunder från start av Bengtströms storlopp vid IJSM. Wagersten & Tregaro biter på naglarna medan t.f. Klubbchef Carbe helt ointresserat tittar på något annat…

Häcklöpningens alla svåra tekniska moment genomförs perfekt av denna kvartett ynglingar!