Bli stödmedlem i ÖIS Friidrott!

För alla i Örgryte IS Friidrott är medlemsavgiften viktig för att kunna bedriva och utveckla vår verksamhet. Vi är glada och tacksamma att ni väljer att vara medlemmar i vår förening. Men vi är för få – vi behöver bli fler!

De aktiva (oftast barnen/ungdomarna) är medlemmar i föreningen, och det finns möjlighet för föräldrar och andra att vara stödmedlemmar i ÖIS Friidrott. Ett stödmedlemskap är precis vad det låter – ett sätt att stötta och visa sitt stöd till föreningen genom medlemsavgiften. Som stödmedlem är du fullvärdig medlem det RödBlå Sällskapet. Du har rösträtt på årsmötet och får genom din kunskap och erfarenhet möjlighet att aktivt delta och påverka föreningens verksamhet och framtid.

Du kanske är mamma, pappa, släkting eller bekant till någon som tränar ÖIS eller så vill du helt enkelt bara stötta vår friidrottsförening vilket vi är mycket tacksamma för. Och du som var aktiv i klubben för MÅNGA år sedan men som fortfarande skryter över dina fantastiska resultat (som ofta blir allt bättre ju mer åren går…), visst vill du stötta din gamla förening!
Pengarna går direkt till våra friidrottsaktiviteter och bidrar till att våra friidrottande barn, ungdomar, juniorer och seniorer får möjlighet att fortsätta att utvecklas.

Bli stödmedlem genom att klicka här >> Stödmedlem sist i listan. 300:-/år

Vi är inte den enda föreningen i Göteborg som har det tungt ekonomiskt efter pandemin. Nu om någonsin behöver vi ställa upp för vårt Sällskap! Bli stödmedlem – Ditt bidrag gör skillnad!

Var med och stötta kommande generationer ÖIS-ungdomar!