Crona utmanar!

Nu handlar det om att sälja så många biljetter vi bara kan till vår Elitgala i längd och stav på Ullevi den 4 juli! Vi kan inte se tävlingen på plats under nuvarande omständigheter men istället kan man följa den från sin egen TV-soffa!

Hur många biljetter kan vi sälja med gemensamma krafter? Tusen, femtusen eller fler…
Många bäckar små kan i slutändan bli en väldigt stor å.

Jag köper de hundra första biljetterna och sätter in 5.000:- på ÖIS konto idag! Härmed utmanar jag alla Er som kallar sig ÖIS-are att göra detsamma. Vi har alla olika ekonomiska förutsättningar så vi väljer själva summan vi kan avvara, men alla kan vi dra vårt strå till stacken.

Nu om någonsin behöver vi stöd från Er alla som har ett klappande RödBlått Hjärta!

Vi har förlorat i stort sett alla årets intäkter då såväl Göteborgsvarv, Blodomlopp som Världsungdomsspel blivit inställda på grund av pandemin.

Vi kämpar för att behålla vår verksamhet! Att alla aktiva, ungdomar likväl som elitaktiva, skall kunna träna och tävla och få behålla sina tränare.

1973 på hösten skrev jag på övergångshandlingarna till ÖIS och i snart ett halvsekel har klubben varit en mycket stor del av mitt liv. Jag har fått uppleva oerhört mycket glädje och för all del en del sorg också. Jag har fått otaliga vänner för livet och skulle kunna skriva volymer om alla idrottsminnen jag fått som aktiv, tränare och ledare.

Nu tar vi ett gemensamt krafttag för att se till att vår älskade klubb skall kunna fortsätta att leva med full kraft! Låt kommande generationer få uppleva allt det vi fått göra. Köp biljetter till alla du känner! En, tio eller hur många du vill.

Du kan swisha in ditt bidrag på 1230915520 eller betala via bankgiro 886-0017.
Skriv VU20 eller något annat trevligt.

 

Per Crona
(15.63m i tresteg 1976)

 

Jag utmanar JUST DIG! Nu om någonsin handlar det om att ställa upp för vår klubb.

PS: Jag fick vara mallig i ungefär 30 minuter! Sedan köpte vår gamle 800m-fantom Janne Aronsson 200 biljetter (!) och plattade till mig direkt. Hoppas det finns fler ÖIS-are därute som vill sätta mig på plats…