Dags för 3-2-1:an!

Varje träningsläger brukar vi avsluta med Kraftprovet 3-2-1:an. (3 min löpning – 1 min gång – 2 min löpning – 1 min gång – 1 min löpning) x 3. Av lätt förklarliga skäl blev det inget träningsläger vare sig ifjol eller i år.

Men 3-2-1:an kör vi ändå, fast på hemmaplan. Närmare bestämt i Hästhagen på Skatås. Ifjol kom ca 40 ystra ÖIS-are till start och inte blir det färre i år.

Datum och klockslag är satt till lördag 17 april med start kl 12.00. Vi samlas 11.30 för gemensam uppvärmning. Alla klubbmedlemmar är välkomna oavsett ålder och kompetens. Som alltid ligger det mycket prestige i det här kvalitetspasset och vi får ett distinkt besked på hur vinterträningen har skötts.

2019 körde vi 3-2-1 i en härlig park i Benalmadena, Spanien. Kanske är vi tillbaks där 2022!

 

Så här såg det ut ifjol när mästerfilmaren Glenn plockade fram kameran.

Ordförande Strand är speciellt inbjuden hederslöpare!