Det händer härnäst!

Trots att vi befinner oss mitt i grundträningsperioden så är det en hel del aktiviteter. Imorgon springer Maria Larsson i svensk landslagsdräkt när NM i terränglöpning avgörs i Danmark. Det går att se loppet direkt på webben om man klickar sig in här. Tävlingen startar kl 10.30 men Maria lopp kl 12.30. Här deltager också vår blivande klubbmedlem Sara Holmgren i det svenska laget. Övergångshandlingen är påskriven, men formellt är Sara inte RödBlå förrän den 15 november. Lycka till bägge två!

Maria trycker på i leran vid terräng-SM med Sara Holmgren och Awets lillasyster tätt i hasorna.

På hemmaplan är det dags för den andra deltävlingen i Terrängserien. Det finns både en seniorklass och en ungdomsklass och ingen anmälningsavgift för Göteborgsklubbar. Loppet går i Tuve med första start kl 11.00 imorgon lördag. Inbjudan hittar du här.

På söndag är det dags för Ungdomsmatch 2 för dem som är födda 2006-08. Denna gång tävlar flickorna i häck, höjd och kurirstafett medan grabbarna kör stående femsteg, kula och stafett.
Tävlingen i Friidrottens Hus startar kl 15.30 och beräknas pågå till 18.00.

Dessutom är det endast en vecka kvar till Adventsspelen som är säsongsupptakt för våra ungdomar födda 2003-05. Titta igenom att Ni är anmälda och i rätt grenar. Hör av er till kansliet snarast i annat fall.
På tävlingens hemsida finner Ni startlistor med mera.

 

William och Albin säsongsdebuterar på Adventsspelen

 

Alicia Jisbrant hoppar tresteg bl.a. vid Adventsspelen.