Finalklara i Kraftmätningen!

Nu är det helt klar – Vi är finalklara i Kraftmätningen också i år! Efter en suverän laginsats kämpade vi till oss 24.798 poäng och tog den 16:e och sista finalplatsen till finalen den 5-6 september.

Ett kraftfullt GRATTIS till hela laget och alla berörda tränare! Inte minst lagledare Glenn Johansson som svettades rejält inför före och under kvalmatchen.

Ärligt talat så hade vi inte så stora förhoppningar i år. Det var lite tunt i årgångarna 2006-07. Men med Inez Yngve och en comebackande Andé Samrin-Ribeiro i spetsen så blev det riktigt bra i slutändan. De bägge 07-orna Fea Bolt-Hansen och Daniel Otterdahl kompletterade på ett utmärkt sätt.

Än vet vi inte hur finalen kommer att genomföras. Det finns tre olika alternativ. 1/ Riksfinal som vanligt  2/ 4 regionsfinaler  3/ Synkrona lagmatcher 2 lag per match.  Med nuvarande regler är det nr 3 som gäller, men saker och ting kan förändras.

Inför finalen kommer vi ju också få flera starka förstärkningar så nu höjer vi målsättningen till minst 28.000 poäng!

Slutlig poängställning kval Kraftmätningen 2020

Resultatlista Kvaltävling Kraftmätningen

Daniel Otterdahl höjde sitt personrekord med 9 cm till 1.76! Han var därefter inte alls långt ifrån att tangera Patrik Sjöbergs klubbrekord i P13 med 1.80m.