Ingen gemensam resa till Växjö

De senaste åren har vi inlett inomhussäsongen med en gemensam resa till Växjö. Även i år hade vi planerat in Quality Hotel Games den 21-23 januari.

Just nu är dock situationen ytterst osäker med en galopperande smittspridning. Man avråder för gemensamma resor och det råder stor ovisshet om vilka tävlingar som kommer att genomföras. Därför har vi beslutat att stå över Växjötrippen i år. Möjligtvis kan enstaka aktiva kunna resa men det blir inget gemensamt.

Närmast står UDM på programmet lördag den 15 januari. Sista anmälningsdag 10/1 men anmäl gärna i god tid eftersom det lär vara begränsat deltagarantal.

Här hittar Ni all information om UDM

Har Ni problem att anmäla, det är ett lite krångligt system, skicka anmälan till kansliet istället så hjälper vi till.

Ryktet säger också att det kommer att bli seniortävlingar i ett antal grenar efter UDM den 15 januari. Vi återkommer med inbjudan när denna föreligger.

Det känns givetvis lite tråkigt att vi fortfarande lever i pandemins skugga, men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Vi får också många frågor om vårens träningsläger. Svaret är att vi helt enkelt får avvakta och se hur allt utvecklar sig. Givetvis hoppas vi att kunna resa till Nerja i April, men som läget är just nu kan vi inte garantera något. Betala inte in några pengar ännu. Vi återkommer när vi har klara besked i frågan!

På fredag arrangerar ÖIS Kortbanehoppning i tresteg för 25:e gången. Tävlingsstart kl 18.00.

Hasse Ekdahl ställde upp med ljudanläggningen och Melker Svärd Jakobsson var discjockey vid kortbanehoppningen 2019.

Ingen bergsvandring 2021 men kanske två varv 2022…?