ÖIS trea efter innesäsongen!

Låt oss nu lägga alla bekymmer åt sidan för en stund och istället glädja oss över det faktum att vi ligger trea i kampen om SM-pokalen efter inomhussäsongen!

SM-pokalen instiftades 2018 och är ett pris som bygger på poäng för de sex främsta i årets samtliga SM-tävlingar för seniorer, juniorer och ungdomar ute och inne. Premiäråret placerade vi oss som sjua, en placering som vi upprepade 2019.

Inför 2020 har vi en uttalad målsättning att förbättra denna placering. När vi nu sammanfattar inomhusmästerskapen så kan vi konstatera att det har börjat väldigt bra! Vi ligger faktiskt trea efter Hässelby och Malmö AI. Närmast efter oss finner vi Tureberg, Spårvägen och Ullevi.

Om man delar upp poängen på de tre olika mästerskapen så kan man konstatera att vi hävdat oss bra på samtliga dessa. Vid Senior-SM i Växjö kom vi trea – vid IJSM i Friidrottens Hus fyra och vid Ungdoms-SM i Örebro var vi lite överraskande tredje bästa förening!

Aktuell ställning SM-pokalen 2020

Speciellt glädjande att se att vi ligger rejält före våra goda vänner och arga kombattanter från Ullevi FK! Låt oss nu samtliga ta tillfället i akt att den närmaste tiden påminna Björn Mårtensson om ställningen och gratulera Ullevi till deras fina sjätteplacering!

 

En bild som symboliserar den aktuella ställningen…