Sista anmälningsdag är…..

Nu drar snart tävlingssäsongen 2022 igång och i samband med detta kommer information om vad som gäller i samband med tävlingsanmälningar.

För varje tävling finns en anmälningsavgift som betalas till tävlingsarrangören. Denna avgift är en utgift som klubben normalt sett står för, vilket betyder att våra aktiva kan tävla fritt utan att behöva betala för det. Detta är något ÖIS gärna bekostar, såvida våra atleter ställer upp i tävlingarna och gör sitt bästa.

Däremot blir det en onödig utgift om man anmäler sig till tävlingar och inte deltar. Det är viktigt att känna till att en utebliven tävlingsstart kostar vår förening onödiga pengar. Likaså innebär en efteranmälan extra utgifter som egentligen kan undvikas.

För att förebygga dessa onödiga utgifter har vi tagit fram följande direktiv gällande tävlingsanmälan i Örgryte IS Friidrott:

  • Tränarna i klubben ansvarar för tävlingsanmälan. Aktiva ska inte själva anmäla sig utan tränarens godkännande.
  • Anmäl er endast i tävlingar där ni verkligen avser att ställa upp.
  • Örgryte IS står för anmälningsavgiften för upp till två tävlingsstarter per tävling. Vid ytterligare grenstarter står den aktive själv för anmälningsavgiften.
  • Vid efteranmälan står den aktive själv för den extra avgift som tillkommer utöver den ursprungliga anmälningsavgiften.

Vid anmälan ska den extra avgiften swishas till 1230915520 (ange namn och vilken tävling det avser).

 

 

För att underlätta korrekta anmälningar kommer här nedan en förteckning över sista anmälningsdagar för de tävlingar som är aktuella fram till årsskiftet:

Sista anmälan     Tävling              Tävlingsdatum
12 november        Adventsspelen          20-21 november
26 november       Julklappsjakten        4-5 december
5 december          Julruschen                 12 december
8 december         Julgröten                    18 december

Missa inte detta! Vi måste alla hjälpas åt att hantera en svår ekonomisk situation.