SM i Norrköping till helgen

Till helgen är det dags för Inomhus-SM för seniorer i Norrköping. ÖIS har nominerat en 19 personer stark trupp uppdelat på 11 killar och 8 tjejer. De största medaljförhoppningarna knyter vi givetvis till våra fyra EM-resenärer. Michaela Meijer, Melker Svärd Jacobsson och Carl Bengtström är starka guldhopp. Enda orostecknet är Maja Nilssons rygg som inte alls var bra i Nordenkampen senast. Vi håller tummar för en snar bättring.

Artur Engström slog till med hela 15.49m i tresteg vid Göteborg Inomhus och kan vara med och fightas om medaljerna. Jesper Hellström gladde med hela 16.20 i Nordenkampen men bakom honom är det ganska öppet.

Är det dags för en seniormedalj för Artur?

Felix Francois form är lite mer osäker. Han har bara gjort ett enda lopp över 200m inomhus men har erforderlig rutin för att hävda sig väl kanske främst på 400 meter.

Malin Dahlström har haft en lite trög säsongsöppning. Kan hon bättre på sina 3.95m från senaste tävling med en eller två decimeter så blir det också en topplacering.

Malin värmer upp inför stundande SM-tävling!

Sedan skall det kul intressant att se Johanna Larsson och Frida Kristiansson på 3000 meter. Visserligen ett stort startfält med hela 22 stycken anmälda, men det kan nog bli relativt framskjutna placeringar ändå. Johanna har ju gått från klarhet till klarhet och sprang 9,54 i vinterns första framträdande.

Johanna och Frida kommer väl förberedda till Norrköping.

Tävlingens hemsida med startlistor, tidsprogram med mera

ÖIS deltagare vid SM

Detaljerad information ang resa och boende

Resan till Norrköping sker i tre minibussar varav en givetvis är vår egen nya stiliga buss! Givetvis innebär det lite extra status att få åka i denna.

ÖIS-bussen rullar iväg från Friidrottens Hus kl 16.00 fredag.

 

Kan Carbe få till samma laddning (och ansiktsuttryck) som i Uddevalla så blir det långa längdhopp i Norrköping för hans del! Han lär dessutom skrämma slag på en och annan medtävlare…