Så här skall det gå till…

Suck… Det känns emellanåt ganska tröstlöst med alla motsägelsefulla budskap gällande träning. I skrivande stund får ju endast ett begränsat antal elitaktiva träna i Friidrottens Hus. Det kan man tycka vad  man vill om (och det gör man…) men vi får ändå kämpa för att hålla igång träningen så gott vi någonsin kan.

Några som sannerligen inte kastade in handduken när de senaste reglerna infördes var herrskapet Zikovic! När det stod klart att årets överlägsne USM-segrare i kula inte får nyttja Friidrottens Hus så agerade hans far Per direkt. Han snickrade direkt ihop en egen kulring och därefter hyrde han in sig i en hästmanege! Att Leo inte skulle få träna kula var uteslutet, basta!

En kulring av yppersta kvalitet färdigställd!

Ringen på plats i en hall mestadels ägnad åt ridsport. Tränare Koskinen inspekterar bygget.

Och så är teknikträningen igång med siktet bestämt inställt emot Ungdoms-EM i Italien till sommaren.

Låt oss inspireras av den målmedvetenhet som herrskapet Zikovic besitter! Även om många av oss tvingas träna utomhus i ur och skur så viker vi inte ner oss en tum. Snart är det här eländet över och då skall vi vara förberedda för stordåd.

Apropå kula och kast så tävlar bröderna Blomqvist i kula och diskus borta i Texas imorgon (30/12). Månne är årets sista klubbrekord ännu inte noterat? Det känns onekligen riktigt lovande i kast som brukar vara vår svaga punkt i lagmatcherna.

Här kommer förresten en Julhälsning från Blomqvistarna!