Äntligen ny hemsida!

Välkommen till nya oisfriidrott.se!

Vi hoppas att ni gillar den nya designen och innehållet på sidan. Vi kommer att fylla på med mer innehåll, både nytt och gammalt, under hösten så titta tillbaka ofta för att hålla er uppdaterade om det senaste som händer inom ÖIS friidrott.

Då vi inte kunnat uppdatera den gamla sidan kommer vi också inom kort fylla på med nyheter som hänt under den perioden som vi tyvärr inte kunde lägga upp några klipp. Läs bland annat om Finnkampen, Götalandsmästerskapen och Lidingöloppet. Inom kort kommer vi också presentera nya klipp under fliken ”Veckans Öisare”. Jag vet att ni har längtat! Under tiden kan ni alltid titta igen lite gamla godingar från fjolåret.

En nyhet här på hemsidan är att ni kan tagga era bilder med #öisfriidrott så kommer bilden upp här på hemsidan. Vi kommer att filtrera bort opassande innehåll så håll er till det som hör hemma inom ÖIS friidrott och inget annat ☺

Vi finns nu också på Facebook på två olika sidor. Det ena är en medlemsgrupp där endast de som är medlemmar kan se inläggen. Sök på Örgryte IS Friidrottsklubb så kommer medlemsgruppen upp. Den andra sidan som vi kortat ner till ÖIS Friidrott är en sida som alla kan se. Där kommer vi lägga ut nyheter som kan vara intressant för andra än medlemmar, men också lägga upp evenemang som Världsungdomsspelen och kommande IJSM.

Är det något annat innehåll ni skulle vilja se på hemsidan. Maila gärna era förslag till friidrott@ois.se!

Mvh
Per Tedenrud