Äntligen träningsläger!

Senast en ungdomsgrupp från ÖIS begav sig på läger var 2019. Så man kan förstå att de aktiva var förväntansfulla och laddade för att ta sig an Nerjas numera blå löparbanor. I vanlig ordning skedde resan i Ola Carlssons regi; närmast en garanti för ett lyckat koncept!

Axel Eenfeldt ser spänstig ut inför utesäsongen.

Vi bodde på ett hotell bara ett stenkast ifrån stadion. Oftast gällde två träningspass om dagen med ett innehåll som främst rörde sig om uppbyggnadsträning. Vi hade tur med vädret och solen sken varje dag. Temperaturen låg oftast mellan 20-25 grader.

Engla har bra med luft till ribban. Dags för 1.80m i sommar kanske…

Som traditionen bjuder ingick vandring i bergen som en av veckans aktiviteter. Några hade gått den klassiska sträckningen förut men för majoriteten var det debut. Trots den tuffa stigningen höll alla uppe såväl tempo som humör. Utsikten från bergets topp gjorde verkligen mödan värt besväret!

Ytterligare en generation unga ÖIS-are har fått uppleva den fantastiska bergsvandringen!

Roligt att se var också hur ungdomarna fick möjlighet att ta hand om varandra och lära känna varandra bättre. De gemensamma aktiviteterna som hölls varje kväll gav också upphov till ett och annat gott skratt!

Vi kan sammanfatta en lyckad vecka och hoppas att resan gett många erfarenheter. Månne har den också gett inspiration inför såväl sommarens tävlingssäsong som för den framtida satsningen.

 

Jonathan Carbe

 

Toppen är nådd!