Bilderna som blev över…

Den 132:a tävlingssäsongen för ÖIS skall nu packas ihop och stuvas undan i historieböckerna. Innan vi helt stänger butiken så kan vi väl minnas några stunder från året som gick. Bildvalet är oerhört personligt och stundtals lite märkligt…..

Efter att i åratal staplat fjärdeplatser på hög så lyckades ”Stornosaren” Alexander Andreasson bli svensk Juniormästare på 100 meter på Slottsskogsvallen. Tiden 10.70 sek är sannerligen inte fy skam!

 

Och så fick vi en alldeles egen fin buss att åka på tävlingar med!

 

Carl Bengtström blev i Borås Europamästare för juniorer på 400m häck! Segertiden skrev till 50.32 sek.

 

Många kassar blir det! Packning av picknickkassar inför Blodomloppet. 11000 löpare kom till start 2019, en liten ökning från fjolåret! Tarja Jokinen och Stefan Savic räknar kassar allt vad de förmår…

 

Carbe har uppfunnit ett eget regnskydd för LEICAs optiska mätning vid JSM. Ett spjut, ett paraply och en bit tejp krävdes.

 

SÅ JÄKLA GRYMT när våra ungdomar vann 6x200m vid Kraftmätningen före Hässelby, MAI och alla andra! Stafetten gick under själva Finnkampen. De växte en halvmeter efter den triumfen inför fullsatta läktare!

 

Webbsändning från VU-spelen skedde med 7 kameror detta år. Herrar Edqvist och Evansson gjorde lysande insatser som kameramän!

Och så naturligtvis en bild från Skatås där grunden för framtida stordåd läggs!

 

Efter en heldag som nummerlappsutlämnare för Varvet svalkar några av ÖIS-veteranerna ytterst välförtjänt  av sig med en KALL EN i baren!

Emma och Christian i färd med att göra en sponsorpresentation med demonproducenten Ronny Sveum bakom kamerorna!

 

Melker och Michaela har verkligen all anledning att flina upp sig efter Nordenkampen inomhus. Melker vann på personbästa 5.82m och Michaela på nya svenska rekordet 4.75m!

 

Och så fick en ny generation ÖIS-are känna på bergsvandringen i Nerja under vårens träningsläger!

 

Vad har vi gjort för ont för att förtjäna detta? Elmer Evansson sprang Varvet iförd GAIS-tröja… Krismötena avlöste varandra men vi beslöt till slut att fortsätta klubbverksamheten trots denna käftsmäll.

 

Joni Kaartinen dök upp från ingenstans efter flera års uppehåll och kastade över 61 meter vid Lag-SM!

 

Den vikarierande klubbchefen (Carbe) i mitten, låter sig väl smaka av den avgåendes (Tedenrud) smörgåstårta…

 

Woodbridge har upprop på Ullevi inför stundande 200m-lopp!

 

ÖIS tränare samlades en afton för att lag en gourmémiddag! Denna udda samling människor lyckades faktiskt tillaga en fantastisk måltid med gemensamma krafter!

 

En bild med stark religiös underton! I samband med ett besök på Johnnies bar i Malaga togs detta foto av Glenn Johansson samtidigt som en duva bredde ut sina beskyddande vingar över honom!

 

Höjd eller häck? Det kan man verkligen fråga sig efter att Filip Björklund sänkte klubbrekordet på 110m häck till lysande 14.17 sek vid JSM. Storfavoriten Max Hrelja fick jobba hårt för segern…

 

Ett gäng knäppa tränare flippar ur efter ett stiligt personbästa av Albin Coster!

 

Och så Lasse Ljungberg med en liten påse Cheez Doodles på Ullevi! Glenn Johansson får konkurrens om jobbet som produktutvecklare på OLW!