Carbe ersätter Anna på Kansliet.

Så här skriver Anna:

” Jag har efter lite semester i början på september nu blivit sjukskriven 100% i väntan på att tvillingarna ska komma. För det är just tvillingar som vi väntar, en tjej och en kille är det sagt. Det är tungt och bökigt, och sömnen tar stryk, liksom kroppen. Därför har Jonathan Carbe sedan slutet av augusti tagit över rollen som klubbchef på ÖIS kansli.

Jonathan gjorde ju delar av klubbchefjobbet under våren och sommaren 2019, efter Per Tedenrud och innan jag kom men med fokus på arrangemangen och med vetskapen om att jag skulle börja under hösten. Nu blir jag borta ca 1,5 år enligt plan, så Jonathan kommer att hantera helheten som klubbchef. Jag vet att han kommer lösa det fint, och jag kommer finnas i bakgrunden som ideell tränare för ett litet spjutgäng, som jag också hoppas ska bli fler allt eftersom.

Tack för allt stöd och allt som jag fått göra och uppleva än så länge, lycka till Jonathan, och vi ses i hallen!”

 

Det finns många bilder att välja på när det gäller det tillförordnade klubbchefen. Låt oss vara snälla och ta den här….