Dags för funktionärsjobb!

Mycket har ställts in under det gångna året men nu har vi med kort varsel fått en viktig funktionärsuppgift som ger ett ytterst välkommet bidrag till klubbens kassa.

ÖIS skall packa deltagarkuvert för de som sprungit GöteborgsVarvet digitalt under hösten. Det handlar om ca 10.000 st kuvert som skall packas totalt och sedan skickas ut med post.

Nu gäller det verkligen att VI ALLA ställer upp och hjälper till. Enligt elitaktivas avtal gäller det att fullgöra sina funktionärstimmar. Det har funnits få tillfällen i år att göra detta så nu är det viktigt ta chansen.

Torsdag 30/9  kl 10.00 – 19.00
Fredag 1/10     kl 10.00 – 19.00
Lördag 2/10    kl 10.00 – 15.00
Söndag 3/10    kl 10.00 – 15.00

Vi håller på tills vi är klara, förhoppningsvis senast söndag. Packningen kommer att ske nere vid starten på yttre löparbanan (innanför Blå Porten) utanför massagerummet på en avgränsad yta.

Du kan föranmäla dig till funktionar@ois.se om du så önskar, men det går också bra att bara dyka upp. Då fyller man i sina funktionärstimmar på plats.

Nu är det viktigare än någonsin att vi verkligen ställer upp och hjälper till! Efter pandemin är vår ekonomi ytterst ansträngd. Skall vi lyckas bibehålla vår verksamhet så måste vi alla dra vårt strå till stacken!

Ingalill Olsson har redan anmält sig!