Dött lopp i Hästhagen!

Lördagens 3-2-1:a utvecklades till en rasande duell emellan Samuel Wiik och Carl Bengtström! Så jämn att vi inte ens vågade utropa en segrare efter avklarade 26 minuter utan förklarade dött lopp emellan de bägge. Trea var Kalle Wållgren.

Snabbaste dam var vår holländska import Merel Wevers (sjukamperska med 4.702 PB) närmast före Lisa Lilja och Judith Wagersten.

Det upphaussade returmötet (för 2021) emellan Niclas Woodbridge och Erik Olsson slutade med att Niclas lyckades ta revansch. En synbarligen hyperladdad Niclas gick hårt från start och lyckades skapa en lucka efter drygt halva loppet. En riktigt stark avslutande ”trea” skapade ett alltför stort avstånd för att Olssons patenterade slutspurt skulle ha någon inverkan.

Olsson visar respekt för sin överman!

Våra spjutkastare reste till Sollentuna för den första deltävlingen i Viking Throwing Tour. Joni Kaartinen öppnade säsongen med goda 66.51m. Stina Jacobson noterade 42.84m och Amanda Nilsson 41.94m.

Leo Zikovic deltog i kula för seniorer. Gissningsvis var han inte hundraprocentigt nöjd med sina 15.52m men det är tidigt på säsongen än.

Stina och Amanda skuttar ystra omkring efter sin dubbelseger vid JSM 2021.