Ett nytt ansikte på kansliet!

Allt sedan Anna Linner Bassani avslutade sin anställning som klubbchef i höstas så har det pågått en nyrekrytering och översyn av kanslifunktionen.

Nu är denna genomförd och vi kan hälsa Anna Breitholtz välkommen till ÖIS Friidrott. En Anna ersätts med andra ord av en annan Anna…

Anna B får en delvis annan roll än den Anna LB hade. Hon är anställd som koordinator på 100% från och med den 1 april. Samtidigt får Jonathan Carbe rollen som Sportchef. Dessa bägge kommer att arbeta gemensamt med samtliga våra arrangemang. Anna har dock huvudansvaret för Blodomloppet och Jonathan detsamma vad gäller Världsungdomsspelen.
De kompletteras av Per Crona som ideellt ansvarar för hemsidan och jobbar med Världsungdomsspelen.

Anna Breitholtz är född 1967. Hon bor i Sävedalen tillsammans med maken Claes och ett hemmavarande barn, två är redan utflugna. Samtliga tre barn har varit aktiva friidrottare i Sävedalens AIK kortare eller längre tid. Claes var ungdomstränare när barnen var aktiva och lurade med Anna i klubben.

Den egna träningen består av löpträning. 3-4 pass/vecka och totalt ca 25 km löpning i veckan.

Anna jobbade som ingenjör fram till 2012. Då anställdes hon av Olle Palm som kanslist hos SAIK och jobbade tillsammans med Anders Green ett antal år. Pandemin innebar att klubben 2022 fick skära ner på personalen och Anna gick vidare till en deltidsanställning hos Utby IK. ÖIS ordförande Christer Strand, som jobbat med Anna vid många tävlingar, intresserade henne för jobbet hos ÖIS.

Fördelen med att jobba i en friidrottsklubb är att man har breda arbetsuppgifter som varierar under året, tycker Anna. Ibland kan det också vara bra att ha en person med en ingenjörs tänkande för att struktera upp organisation och planering i en idrottsklubb.

Vi som sett Anna i aktion vid SAIK:s tävlingar vet att hon är otroligt systematisk och organiserad. Hon kommer bli en stor tillgång för vår klubb och vi hälsar henne alldeles våldsamt välkommen i Sällskapet!

Anna bildar tillsammans med Sportchef Carbe en stark kanslistab!

 

Tider Kansliet

Säkrast träffar man någon av dessa bägge mellan kl 09.00-17.00.
Har du ett viktigare ärende, ring gärna och boka in en tid.

anna.breitholtz@ois.se
jonathan.carbe@ois.se

kanslimail friidrott@ois.se

tel kansli  0706-507775