Klädkvällar!

Nästa vecka arrangerar ÖIS en klädkväll vid två tillfällen:

Tisdag den 10/3 kl 17-19 samt onsdag den 11/3 kl 17-19. 
Plats: våning 2 i Friidrottens Hus.

Det kommer finnas kläder på plats att prova från nya kollektionen Craft och sedan beställer ni de storlekarna som ni vill ha online. Kläderna kommer ni kunna hämta i butik eller få skickat till ert närmsta postombud om jag förstått det rätt.

Det finnas både en så kallad standardkollektion och en så kallad specialkollektion.

Standardkollektionen innehåller allt som vi behöver från tävlingslinnen och t-shirts till tränings-tshirts, tights och overaller till bra pris och är tillgänglig året runt via en webbshop.

Specialdesignen är för de som är 15 år och äldre, alltså från det året som man kan börja tävla på SM-tävlingar får man köpa denna, om man vill. Det är tävlingskläder (linnen och t-shirts, samt olika underdelar och heldräkt) som ingår i specialdesignen. Den är också lite dyrare och tar längre tid att tillverka och få levererad. Special kollektionen kommer vara tillgänglig att beställa vid 2-3 tillfällen per år.

Elmer behöver definitivt skaffa sig lite nya kläder!

Ni som har kläder redan som det står ex Adidas på kommer inte tvingas köpa nya på något sätt utan de funkar bra, Craft är med på att det blir en liten övergångsperiod. Kläderna är utseendemässigt väldigt lika eftersom vi har våra färger som är våra, men så klart kul om ni vill komma och köpa Crafts kläder nästa vecka. På tävlingsbanan är det för ÖIS del en vit överdel och en mörk underdel som gäller.

Jag kommer finnas på plats vid båda tillfällena och under tisdagen finns representanter från Intersport och ev Craft på plats också.

Eftersom det inte varit någon klädkväll på länge då vi hamnade mitt i en avtalsskarv när jag började i höstas (tack för ert tålamod) kan det bli mycket folk båda dagarna men det är ju ett lyxproblem då det är grymt kul att vi är många inom ÖIS Friidrott. Så jag ber om lite överseende om det blir trångt=)

Ledare/tränare kommer kunna prova ut en t-shirt och en jacka i detta första läge, så välkomna ni med så klart. Vi klarar oss inte utan er.

Anna

Klädkväll