Kval Kraftmätningen 14 juni

Söndag den 14 juni är det dags för kvalmatch i Kraftmätningen. Tävlingen går på Slottsskogsvallen med första start kl 11.00.

Glädjande nog får vi möta IF Kville som också mönstrar ett lag detta år.

Vi börjar med Häcklöpning 80 meter kl 11.00. Därefter tävlar vi i tur och ordning i spjut – höjd – stafett 6x200m – kula – längd och avslutningsvis 800m.

Reglerna som vanligt: max 8 flickor och 8 killar. De skall vara födda 2005-06 men man får ha med en flicka och en pojke födda 2007. Man räknar poäng på de tre främsta i varje genomförd gren.

Genom åren har vi varit ganska framgångsrika i Kraftmätningen. Tre gånger har vi placerat oss som tvåa i den kombinerade lagtävlingen (flickor + pojkar). Senast ifjol då vi jagade segrarna Hässelby ända in på mållinjen. Men framförallt så vann vi stafetten som gick inne på Stockholms Stadion mitt under Finnkampen! En otrolig upplevelse för såväl aktiva som ledare.

I ärlighetens namn har vi inte ett fullt lika starkt lag i år, men det hindrar inte att vi skall göra vårt allra yttersta för att åter igen kvalificera oss till riksfinalen. Vissa grenar är bättre än andra för oss men här gäller det att kämpa om varje poäng i våra ”svaga” grenar.

Följande aktiva är nominerade:

Jonas Ellison -06
Daniel Otterdahl -07
Marcus Johansson -05
Anton Fyhr -05
André Samrin Ribeiro -05
William Malmström -06
Oscar Carlsson -06

Inez Yngve -05
Elna Wester -05
Matilda Bloom -05
Fea Bolt-Hansen -07
Ebba Halling -05
Ella Papoz-Wåhlin -05
Felicia Asmar -05
Elsa Friberg -05

Inez Yngve är bra i det allra mesta och är ankare i laget!

Daniel Otterdahl är yngst i laget men ändå vår bäste i flera grenar.

Lagledare Glenn utlovar en liten påse grillchips till var och en som slår personrekord!