ÖIS Friidrott söker ny Klubbchef

Vi söker Klubbchef till ÖIS Friidrottsklubb

ÖIS Friidrottsklubb har idag ca 280 medlemmar. Vi har träningsverksamhet för barn som är 10 år och äldre, ungdomar och juniorer samt en stark elitverksamhet med såväl SM-segrare som OS-deltagare. Vi har idag anställda huvudtränare för ungdoms- och juniorverksamheten samt fyra anställda elittränare. Vi har också ca 15 fritidstränare för såväl ungdom, junior som senior.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en klubbchef till ÖIS Friidrottsklubb som vill vara en del av vår ÖIS anda.
I tjänsten ingår att utveckla och driva ÖIS Friidrottsklubb mot uppsatta mål. Du representerar klubben i olika sammanhang och verkar för utveckling av klubbens varumärke.

Som Klubbchef innebär det att du på en övergripande nivå utvecklar klubbens verksamhet och koncept samt hanterar frågor utifrån pågående verksamhet. Du har ansvar för våra viktiga evenemang så som Blodomloppet, Världsungdomsspelen, och Göteborgsvarvet. Du är drivande i, och ansvarig för, klubbens sponsorarbete. I rollen ingår ekonomiuppföljning och du har klubbens kontakter med kommun, Göteborg friidrott och andra intressenter.

Du har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. I rollen ingår att vid behov stödja ungdomsgrupperna med koordinering, struktur och utbildning. Det ingår även bokning av resor vid tävlingar och läger för både tränare och aktiva.

Du rapporterar till styrelsen för ÖIS Friidrottsklubb.

 

Din profil – kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Ledarskapserfarenheter
  • Erfarenhet av administrativt arbete, ekonomiuppföljning, bokföring och budgetarbete
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska
  • Du har god datakunskap och kan använda MS Outlook, Word och Excel​

Det är meriterande om du har:

  • Grundläggande kunskaper inom friidrott

Vi ser det som mycket viktigt att du:

  • Har stort intresse för rollen och är både nyfiken och engagerad
  • Brinner för administration
  • Är en god kommunikatör såväl internt som externt
  • Har god förmåga att samarbeta

 

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% men varierar i omfattning och belastning efter behov och tid på året. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placering är på ÖIS kansli på Friidrottens Hus i Göteborg.
Tillsättning av tjänsten sker snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, innehållande CV samt personligt brev, senast den 19 mars 2019. Du mailar din ansökan till strandchrister1@gmail.com. Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.

Mer information
Läs mer om ÖIS Friidrottsklubb på vår hemsida www.oisfriidrott.se. För mer information om tjänsten kontakta Christer Strand, ordförande ÖIS Friidrottsklubb tel: 070 – 812 29 62.

 

Annons Klubbchef i pdf-format