Per Crona tackar för sig!

Den 31 januari i år gjorde Per Crona, 68, formellt sin sista arbetsdag hos oss. Från den 1 februari tituleras han pensionär.

Sedan pensionsdagen har Pelle varit kvar i verksamheten och jobbat på med såväl VU-spel som tränare för vår 03-grupp. Nu har han dock beslutat sig för att trappa ner det ideella engagemanget samtidigt som han insett att han behöver en fast inkomst vid sidan av en något mager pension.

Från och med idag jobbar han därför halvtid på Foodora! Så här säger han själv:

”Träningen har ju alltid varit en stor del av mitt liv. Tyvärr begränsar mina slitna knän träningsmöjligheterna till cykling och crosstrainer. Att sitta nere i källaren och trampa är inte så kul. Nu får jag istället en chans att dryga ut pensionen med en halvtidsanställning på Foodora. Att kunna träna och få cykla runt i min vackra hemstad, känns alldeles perfekt i nuläget.”

Vi kommer sakna Pelle i Friidrottens Hus och ser tillbaka på alla hans minnesvärda insatser som speaker. Inte minst vid Världsungdomsspelen.

Örgryte IS Friidrottsklubb gratulerar Pelle till det nya jobbet och önskar honom lycka till med kommande leveranser. Vi litar på att han kommer ta sig an sitt nya arbete med samma entusiasm och välvilja som i friidrottens tjänst! Säkerligen kommer han även i fortsättningen dyka upp i Friidrottens Hus någon gång emellanåt.


Jonathan Carbe

Tillförordnad Klubbchef Örgryte IS Friidrottsklubb

 

 

”Jag ser fram emot mitt nya jobb med stor förväntan!”