Uslingarna från Ullevi Utmanar!

Kan man inte hitta på något eget så kan man ju alltid härmas!

Efter tre dagars intensivt tänkande så kom Ullevis ”Chefsideolog” Björn Mårtensson på den glimrande idén att arrangera…  ett Klubbmästerskap i stående längdhopp….

Givetvis så fuskas det! Tävlingen genomförs inte vid ett tillfälle utan när som helst under tre dagar. Vi saxar från deras hemsida:

Mästerskapet kommer äga rum onsdag, torsdag eller fredag denna vecka (vecka 14) för att så många som möjligt ska få chansen att delta! 

Snacka ihop er träning/gruppvis om vilken dag/tid och hör av er till Björn Mårtensson eller Estelle Montler som måste vara med på plats som kontrollant för att resultaten ska bli godkända!

Vi ska naturligtvis slå vår ”fiende vän” Öis med antal deltagande styrelseledamöter, deltagande coacher och krossa dem på antal deltagande aktiva!

 

Björn Mårtensson är Ullevis svar på Christer Strand!

Vi uppmanar alla ÖIS-are att noga kontrollera att det inte fuskas alltför mycket i längdhoppsgropen dessa dagar. Plocka fram vattenpasset och se till att sandnivån är tillräckligt hög vid nedslagsplatsen. Att måttbandet är ordentligt sträckt och att man mäter vid närmsta nedslagsmärke…. Blir det mer än 50 deltagare så ringer vi Anders Tegnell och skvallrar!

Som de fina idrottsmänniskor vi ÖIS-are är så önskar vi dem givetvis lycka till – Lite lagom sisådär!!

 

Någon Ulleviare som närmar sig Tobias Carlryds 3.41m?