Veckans ÖIS-are – Fjärde säsongen!

Hur många gånger måste en företeelse upprepas innan det blir en tradition? Kanske fyra och i så fall har vår Höstklassiker ”Veckans ÖIS-are” här på hemsidan nu blivit en tradition!

Vi inleder höstens serie möten med en nykomling i ÖIS-dräkten, nämligen Rebecka Abrahamsson. Rebecca är född 1994 har sina rötter i Blekinge och har tidigare tävlat för IF udd (Karlshamn) och under senare år för Gnistan (Ronneby). På Gnistans hemsida kan man läsa en väldigt fin text om Rebeccas klubbyte där man önskar henne lycka till med sin fortsatta idrottsliga resa.

”-Vi skickar med stor stolthet Rebecka vidare till nya utmaningar till en miljö som vi tror kan ge henne nästa avstamp i hennes karriär. Det känns så gott i hjärtat att läsa hennes meddelande och alla dom lovord och känslor som hon förmedlar där. Hennes idrottsliga framgångar i vår förening är en sak, men hennes personliga egenskaper har näst intill överglänst detta genom hennes sätt att vara, hennes kroniskt goda humör och hennes kamratskap i såväl framgång som motgång. Aldrig varit rädd att visa känslor vilket har gjort henne till en stor inspiratör för våra yngre förmågor men även övriga Gnistor har inspirerats av Rebecka. Det är stört omöjligt att vara trött, ledsen, deppig eller sorgsen i hennes sällskap!”
Det finns något varmt i våra hjärtan när vi  skriver att vi önskar Rebecka allt gott framöver. Det finns givetvis ett stråk av saknad, men främst lycka, att vi fått ha henne hos oss i så många år. Vi kommer att följa hennes fortsatta karriär och glädjas med varje centimeter, varje medalj som hon kommer att erövra. Ett stort tack till dig Rebecka, för att du valde att vara en av oss och lycka till i framtiden önskar alla dina klubbkamrater i FIF Gnistan!

Det är vackra ord som hedrar FIF Gnistan och vi i Örgryte IS skall naturligtvis göra vårt bästa för att stötta Rebeckas fortsatta utveckling. Hon vann ISM i tresteg 2017 och har personbästan på 6.15m / längd och 13.21m / tresteg i skrivande stund.

 

 

 

 

En festlig bild från Inne-SM i Norrköping 2013. Den inhyrde speakern förkunnar ett nytt personrekord (12.69m) och Rebecca drabbas av TOTALFNATT!