Victor Koch toppar funktionärstabellen!

Efter avverkat Göteborgsvarv kan vi presentera den aktuella ställningen i Funktionärstabellen 2019:

  1. Victor Koch
  2. Inga-Lill Olsson
  3. Lukas Bertilsson
  4. Samuel Wiik
  5. Andrea Engström
  6. William Frisk
  7. Michaela Meijer
  8. Erik Jonsson
  9. Erik Barr Zeilon
  10. Christer Nilsson

Tabellen grundar sig på antalet effektiva funktionärstimmar. Kommer det bli ändring efter Blodomloppet?
Vi behöver fortfarande fylla på i funktionärsleden med ca 30 personer för att ta hand om hela 11.000 löpare på bästa sätt måndag den 3 juni.

Har du möjlighet att ställa upp så hör av dig snarast till funktionar@ois.se och meddela vilka tider du kan vara med. Vi behöver ett gäng från kl 13 och än fler från kl 16.

Den ledande Victor Koch kommer dock tillbringa helgen på Stockholms Stadion för att utöka sin samling SM-medaljer. Han ingår i våra lag i M22 på såväl 4x100m som 3x400m. Bägge lagen kan nog sägas ha en viss medaljvittring. På 4x100m bildar han lag med den fjärdeplacerade Samuel Wiik samt Alexander Andreasson och Filip Björklund. På 3x400m assisteras han av Samuel Wiik och Svante Wester.

Längre fram i sommar väntar vi med spänning på hans första femtonmetershopp i tresteg. Vem blir först över drömgränsen: Tobias Carlryd eller Victor? Vadslagningen är i gång!

Victor har varit medlem i ÖIS sedan barnsben och betyder mycket för vår förening. Både som idrottsman och som flitig funktionär som alltid ställer upp!

Kvartetten som slog Svenskt Juniorrekord på 4×100 meter med 41.65 vid Stafett-SM 2017! Victor till vänster.

En mycket ung Victor Koch i längdgropen.