Nu drar vi till Växjö!

Liksom de senaste åren går vinterns stora gemensamma tävlingsresa till Växjö och Quality Hotel Games den 17-19 januari. I skrivande stund har 65 personer anmält sig till resan, 53 aktiva och 12 tränare/ledare/föräldrar.
Vi har en buss för 50 personer och kompletterar med vår egen minibuss. Några åker på egen hand.

Avresa: Fredag 17/1 kl 15.00 från Friidrottens Hus – KOM I GOD TID!
Boende:  Royal Corner Växjö
Kostnad: 1.300:- vilket inkluderar bussresa, två övernattningar/hotell, gemensam middag fredag&lördag samt anmälningsavgifter
Middag:  Fredag kl 19.00 Tacosbuffé – Lördag kl 20.00 Kyckling och potatisgratäng

Tävlingens hemsida

Resan är öppen för tävlande födda 2007 och tidigare.

Truppen innehåller allt från 13-åringar till senioraktiva. För de sistnämnda är det i de allra flesta fall säsongsdebut.

För Jonatan Hirsh (60m, längd), Elin Larsson (längd), Jenny Lestander (längd) och Kevin Fankl (häck, kula) är det rentav tävlingsdebut i ÖIS-linne!

Vem är ÖIS snabbaste man för tillfället? Nämnde Hirsh kanske kan utmana Carl Bengtström och Alexander Andreasson om den positionen. Arthur Engström vill nog ha ett ord med i laget också…

Vid JSM skiljde det en hundradel mellan Alex och Jonatan H. Hur går det i Växjö?

Felix Francois öppnar säsongen med 400 meter i Växjö och Filip Björklund gör en första attack mot Peter Berghs uråldriga klubbrekord på 60 meter häck. Doktor Bergh var andre svensk under 8 sekunder när han rasslade iväg på sina 7.98 sek år 1987. Ett rekord som alltså är inne på sitt 38:e år vid det här laget.

Gabriel Wallmark chockade med hela 15.10m vid Kortbanehoppningen. Det skall bli intressant att se vad han presterar med en planka i banan.

William Asker (född 2004) öppnade säsongen med personrekord 4.34m i stav. En notering som säkert inte blir gammal.

Det var bara några russin ur kakan! Det finns garanterat ett gäng andra ÖIS-are som tänker prestera fantomresultat i Växjö!

William Asker lär plussa på sina 4.34m i stav inom kort.

Som vanligt kommer IFK Växjö att bjuda på en webbsändning för de som inte är på plats!

Och så ser vi givetvis speciellt fram emot mästarmötet i kula Fankl vs Carbe!

 

Glenn utlovar en liten påse grillchips till var och en som slår personrekord!