Heja Sunne!

Hittade en riktig pärla på IFK Lidingös hemsida!

Så här skriver man vidare:

Vi hjälps åt inom idrotten, vår gamla längdhoppare är en av ambassadörerna för kampanjen och vi vill hjälpa till att sprida budskapet.

År 1996 hoppade han 8.21 i längdhopp. Samma år vann han EM-guld inomhus och var åtta i OS i Atlanta. Och nu är han ett av ansiktena utåt för den nystartade Coviddelegationen.

Mattias Sunneborns meritlista kan göras lång. Och när han var som allra bästa tävlade han för IFK Lidingö och hans dåvarande svenska rekord i längd är fortfarande klubbrekord. Han bor kvar på ön, men representerar nuförtiden Spårvägen. Du möter honom så gott som dagligen på Bosön, ser honom i allehanda veteransammanhang och jobbar med viktiga projekt och organisationer som folkhälsosatsningen Hundra trappsteg och Suicede Zero som jobbar för att förhindra självmord.

Så det är kanske inte så konstigt att han nu även hjälper Coviddelegationen för att med information hindra smittan att sprida sig i samhället. Coviddelegationen börjar sitt arbete just på Lidingö, men förhoppningen är att även andra regioner eller kommuner ska delta i uppropet.

Läs mer om Coviddelegationen på Lidingö Nyheter

Heja Sunne, bra jobbat!